FOOD TRUCK CATERING

TILL DITT EVENT

Västra Götaland - info@swedishtaco.se - 031 553 552

Maten kommer du älska, det kan vi lova...

Men det är inte bara maten som gör oss till marknadens smidigaste och mest unika catering-lösning. Med vår ankomst till ditt event skapar vi en happening fylld med glädje och positiv energi, och levererar det på ett sätt som dina gäster aldrig har sett förut.

44667465_245304069480826_398579009376275

Oavsett om det gäller catering till den årliga firmafesten, dotterns student eller höstens bröllop så fixar vi det!

_DSC9476 (1) (2) (2).jpg

Välj nedan vad som gäller för din bokning:

MENY & INSPIRATION

Svensk Tacos är en stor favoriträtt hemma hos de flesta. Därför har vi valt att hämta inspiration till vår meny från ditt matbord. Inspiration som vi sedan lyfter till oanade höjder med helt nya smakkombinationer.

"Jätteuppskattat och kul inslag på ett event vi hade på jobbet för 50 pers. Smidigt, proffsigt och jättegott!! Bokar gärna igen och rekommenderar varmt!"

"Swedish Taco gjorde succé! TACK för fantastiskt bra koncept! Jag kunde slappna av helt -visste att maten skulle lösa sig! Hög servicenivå, glada killar o kanonmat! Mycket uppskattar med mexkonceptet." 

"Succé när Swedish Taco rullade in sin vagn hemma hos oss. Allas behov tillgodosågs utan problem och allt med ett leende och service utöver det vanliga."

"Alla var överens godaste Tacosen ever !!!Det är inte sista gången vi anlitar Swedish Taco och Goa Sebastian och Johan."

FÖLJ VÅR RESA