Sök
  • Johan

Bagges torg – En mötesplats igen


Vilken underbar lördag vi hade på Bagges Torg!

Isbanan “BaggIS” hade officiell invigning igår och inleddes med tal och konståkningsuppvisning i solen. Det var en väldigt fin stämning på torget hela dagen och vi hörde många glada personer som gillade att det äntligen händer något, där en person till och med sa “Jag har aldrig sett så här mycket folk på torget i januari!”.

Jag och Johan lagade vår Chili Pot och fick återigen fantastisk respons, vilket är sjukt roligt då den också är helt vegetarisk. Men framförallt var det många roliga samtal och möten under dagen på Bagges Torg, som tidigare känts ganska öde. Förutom vår mat serverades det även pinnbröd med korv, varm choklad och annat gott från Hilma & Evert samt BBQ Friends.

Solkattens VD Magnus Kroon får saker att hända!

För oss var detta starten på en etablering i Lerum, vi som bor här förtjänar mer upplevelser och roliga inslag i vardagen. Gårdagen var en hint om vad som komma skall, då Solkattens nya ägare är väldigt måna om aktiviteter och happenings vilket vi också uppmuntrar. Tacksamheten för isbanan är väldigt stor, både hos oss och alla besökare som fick utnyttja den igår, det märktes verkligen!

Nu fortsätter vår jakt på en lokal, för att därmed etablera oss på riktigt i Lerum. Mer om det får ni höra längre fram…

Swedish Taco är en Food Truck i Lerum som erbjuder Catering och helhetslösningar till alla typer av evenemang. Förutom Lerum verkar vi även i Partille och Göteborg. Kom i kontakt via vår hemsida, och följ oss på Facebook för att se vad vi har på gång! Catering Lerum – Food Truck Catering – Catering Göteborg