Catering i Göteborg

20 januari 2022

Flera preppade taco bowls

Swedish Taco - Catering i Göteborg för dig och ditt företag

Vi vet hur mycket det är att tänka på och vilket ansvar som ligger på just dina axlar vars uppgift är att fixa mat till firmafesten. Eller kanske handlar det om en konferens, ett kundmöte eller en helt vanlig företagslunch för att lyfta stämningen på jobbet? Alternativen är oändliga men vi är här för att göra ditt jobb smidig och enkelt.

Swedish Taco Nyheter

2016 var vi nybörjare - 2022 är vi experter

Idag är det ungefär 6 år sedan vi utförde vår första leverans av mat till ett företag i Göteborg. Detta var till företaget Credin Sverige AB. Just i det här fallet hade företaget bjudit in 250 gäster där planen var att folk skulle komma och gå under dagen. Vi lät kunden fylla i en offertförfrågan på vår hemsida, där vi fick svar på enkla frågor som förväntat antal gäster, datum och tid för servering etc. Därefter återkopplade vi med ett meny och prisförslag som godkändes av kunden.

Efter den här kickstarten insåg vi vilka möjligheter till catering i Göteborg som faktiskt låg framför oss. Vi tänkte att det rimligtvis måste finnas en oändlig skara företag där ute som letar efter en smidig lösning på att få mat levererad till kontoret.

Idag har vi jobbat med över 100 företag som både är små och stora, välkända och okända. Bland de mer välkända varumärkena har vi exempelvis NCC, Peab, Skanska, Triumf glass, Volvo, Stena, Easyfairs, Tele 2, Derome, Cramo och Jarowskij. I dessa fall har det oftast handlat om catering i massor, till hundratals gäster. Men självklart erbjuder vi även catering för mindre sällskap från 10, 20, 30 pers och uppåt. Vi lyssnar helt och hållet på dina unika förutsättningar och tar fram ett unikt och skräddarsytt erbjudande för att du ska känna dig så trygg och säker som det bara går.

Offertförfrågan
Swedish Taco Nyheter

Traditionell catering i Göteborg

Vi erbjuder dig först och främst möjligheten att beställa mat från vår restaurang som ligger belägen i Lerum på Bagges Torg. Här har vi ett gediget preppkök där maten förbereds för utkörning eller avhämtning beroende på dina önskemål. Priserna står klart och tydligt på vår hemsida och du kan enkelt fylla i en intresseanmälan för bokning av catering för att få tillgång till mer detaljerad information.

Catering
Swedish Taco Nyheter

Food truck catering i Göteborg

Alternativet till den vanliga formen av catering stavas FOOD - TRUCK - CATERING. Den här skulle man kunna kalla för en mer modern variant av matleverans som helt enkelt innebär att vi tar med vår food truck och hela street food känslan till er angivna adress. Vi behöver i så fall ingenting mer än tillgång till ett helt vanligt eluttag för att kunna servera dig och dina gäster direkt genom vår serveringslucka. Det här har inte varit något annat än en genomgående succé sedan starten och vi kan garantera att det kommer att bli ett roligt minne för alla inblandade och en stor snackis efteråt. Läs mer om hur du bokar vår food truck.

Food truck
Swedish Taco Nyheter