Gemensam passion för mat, människor och tacos

Nyheter

Läs våra senaste nyheter här!

Swedish Taco flyttar från Lerum till Göteborg

11 maj 2023

Från och med slutet av juli kommer Swedish Taco att flytta till Grafiska vägen inne i Göteborg. Vi kommer gå från 20 kvm restaurangyta till 132 och göra detta inne i Göteborg endast några spårvagnsstationer ner söderut från Korsvägen vid Elisedal. Vi kommer ligga på samma gata som en stor Ica Maxi affär och ha ÅF-huset och Mektagonen som närmsta grannar.

Tacobuffé istället för julbord

29 november 2022

Julbord till företaget brukar vara av högsta prioritet för de flesta företag under december månad. Med risk att det blir lite för mycket julbord både på arbetsplatsen, i hemmet, hos släkten och på alla andra julbords-bjudningar har vi tagit fram ett erbjudande som sticker ut från det vanliga.

Hemkörning – Hur funkar det i mindre städer?

31 januari 2022

Efter mer än 2 år av restriktioner, hälsorekommendationer och en allmänt oviss vardag så står vi idag på en helt annan plats än innan pandemin. Mycket negativt har såklart varit närvarande den senaste tiden, men vad har vi och andra restauranger lärt oss och tvingats utveckla under dessa prövande år?

Catering i Göteborg för dig och ditt företag

20 januari 2022

Vi vet hur mycket det är att tänka på och vilket ansvar som ligger på just dina axlar vars uppgift är att fixa mat till firmafesten. Eller kanske handlar det om en konferens, ett kundmöte eller en helt vanlig företagslunch för att lyfta stämningen på jobbet?

Boka hemkörning till varje fredag

17 januari 2022

Fredagar = tacomys och vad passar då bättre än att beställa mat från oss, och få det hemkört direkt till dörren? Det här är något som har efterfrågats under lång tid och nu äntligen erbjuder vi den här möjligheten!

Intresseanmälan & offertförfrågan

Hör av dig för ett konkret förslag!

Genom att klicka på knappen nedan kommer du till vårt formulär för intresseförfrågan. Fyll i alla fält så hör vi av oss med ett förslag på vad som skulle passa ditt event!

Beställ direkt