Var hittar man Göteborgs bästa take away?

17 januari 2024

Flera preppade taco bowls

Få saker slår känslan av att köpa med sig mat hem när tiden är knapp.

I Göteborgsområdet är alternativen många, men utbudet på marknaden är inte alltid särskilt varierande. Ofta väljer man det mest självklara som pizza, sushi eller Indiskt för att det är mest tillgängligt och bekant.

Många restauranger har svårt för att anpassa sin meny efter den ökade efterfrågan på snabb och smidig take away. Kunderna ställer höga krav och maten måste kännas fräsch.

Vi på Swedish Taco började vår historia i en väldigt liten restauranglokal i Lerum en bit utanför Göteborg. Vi hade bara 8 sittplatser. Därför var det av högsta prioritet för oss att utveckla en meny med maträtter som var gjorda för att ta med sig hem.

Nu har vi flyttat verksamheten till Grafiska vägen 6F i Almedal/Göteborg. Den här lokalen är större och fyller nästan 60 sittande gäster. Mycket har förändrats men vårt fokus är detsamma: Att fortsätta leverera take away i Göteborg till högsta kvalitet.

Swedish Taco take away leverans
Vår meny för take away hittar du här

Via beställningssystemet kan du:

  • Anpassa måltiden efter eventuella allergier
  • Ta bort och lägga till innehåll
  • Välja tid för upphämtning
  • Betala direkt via kort eller Swish
Flera lådor med take away

Om du är lite bekvämare av dig och kan tänka dig att betala extra för utkörning finns i så fall hela vår meny även tillgänglig på Foodora.

Hoppas vi ses!

Ett gäng har beställt take away