SWEDISH TACO FLYTTAR
FRÅN LERUM TILL GÖTEBORG
Därför håller vi stängt perioden augusti - september

Boka vår food truck

Överraska dina gäster och skapa en helt unik upplevelse.

Såhär går det till

Steg för steg

1. Bokning

Skicka en intresseanmälan till oss och få svar på frågor om pris, meny, tillgänglighet och hur vi kan anpassa oss efter just dina unika önskemål. Därefter föreslår vi våra rekommendationer i vår strävan att göra ditt arrangemang till årets höjdpunkt. Vi tar emot bokningar via mail eller telefonnummer 0706163766.


Skicka intresseanmälan

2. Ankomst

Vi anländer till överenskommen adress c.a 1h innan servering. Då hittar vi en bra plats för vagnen att stå på varifrån vi kan dra vår förlängningskabel. Ett helt vanligt 2fas eluttag är det enda vi behöver för att kunna servera dig och ditt sällskap. Sedan ägnar vi resten av tiden åt att förbereda de sista detaljerna inför serveringen.

3. Servering

Nu är det dags för dagens höjdpunkt! Vi börjar med att presentera maten inför gästerna för att sedan förklara hur allting kommer att gå till. Gästerna uppmanas att komma fram 5-10 åt gången för att välja kött eller vegetariskt. Är någon i behov av specialkost (laktos gluten etc.) är det bara att säga till. Måltiderna monteras och skickas ut genom serveringsuckan på ett smidigt och effektivt vis, samtidigt som bestick och servetter tillgodoses.


Se menyn

4. Avslut

Avslutningsvis tar vi hand om om eventuellt sopavfall och ser till att alla gäster är mätta och belåtna. Betalning sker via faktura eller Swish beroende på vad som passar kunden bäst. Vi tackar för oss och önskar er ett fortsatt lyckat evenemang!

Intresseanmälan & offertförfrågan

Hör av dig för ett konkret förslag!

Genom att klicka på knappen nedan kommer du till vårt formulär för intresseförfrågan. Fyll i alla fält så hör vi av oss med ett förslag på vad som skulle passa ditt event!

Beställ direkt