GEMENSAM PASSION
FÖR MAT, MÄNNISKOR och TACOS

Catering Göteborg

Beställ mat för avhämtning eller utkörning

Catering

Till privata festen

Ska du arrangera en släktträff, studiemottagning eller födelsedagsfest och har mycket att tänka på? Låt oss i så fall hjälpa dig med maten! Tacos är ett uppskattat cateringval och blir också ofta billigare och mer prisvärt än andra alternativ. Oavsett hur många ni är ser vi till att fixa Sveriges godaste tacos till dig och dina gäster. Du kan göra din grej, så vi tar hand om resten! Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med ett menyförslag. Vi kan även erbjuda vegetarisk catering.

Burrito
Ett företagsevent med människor som äter tacos

Catering

Till företagsfesten

Vi har stor erfarenhet av att servera små som stora företag inom alla branscher. Vi anpassar meny och upplägg helt efter era unika förutsättningar och ser till att dina gäster blir nöjda och belåtna. Skicka en offertförfrågan så återkommer vi med meny och prisförslag. Oavsett om det gäller en firmafest eller ett kundevent så hjälper vi gärna till.

Intresseanmälan & offertförfrågan

Hör av dig för ett konkret förslag!

Genom att klicka på knappen nedan kommer du till vårt formulär för intresseförfrågan. Fyll i alla fält så hör vi av oss med ett förslag på vad som skulle passa ditt event!

Beställ direkt