GEMENSAM PASSION
FÖR MAT, MÄNNISKOR och TACOS

Familjevänlig restaurang i Göteborg som serverar tacos

16 januari 2024

När barnen får bestämma mat är det oftast tacos som står högst upp på önskelistan.

Då snackar vi inte Mexikansk tacos som ofta känns helt främmande för barnen. Vi snackar Svensk tacos. Det ska vara enkelt med svensk kryddad nötfärs, gurka, majs, riven ost, salsa och gräddfil. Med detta i åtanke har vi tagit fram två favoriter på barnmenyn som alltid går hem hos kidsen:

Kid Bowl

- En skål med ingredienserna ovan

Kid bowl

Kid Burrito

- En brödrulle med ingredienserna ovan

Kid burrito

Vår styrka ligger i att vi noggrant lyssnar på varje kunds unika behov och därefter anpassar maten. Självklart finns alltid möjligheten att ta bort specifika ingredienser om man önskar. Det går även bra att lägga till toppings om man skulle vilja experimentera och testa nytt. Detta är ett väldigt bra sätt för barnen att få i sig grönsaker och en smart strategi för att lära barnen att våga testa nya ingredienser.

Vad som är säkert är att barnen vill ha på sitt sätt och för oss är det väldigt viktigt att de får maten precis som de vill.

  • Kanske är det utan sås som gäller?
  • Eller såsen vid sidan?
  • Eller helt enkelt lite mindre sås än vanligt?
Två barn som beställer taocs

En dag kanske det även är dags för kidsen att avancera från barnrätterna till vuxenrätterna. Ungefär som att gå från Cheeseburgare till Big Mac på Mcdonals. Det är en stor dag. Grundmenyn består av fem olika burritos (rullar) och fem olika bowls (skålar) som alla har sin egen karaktär. Ju längre man jobbar sig ner på menyn desto mer vågar vi ta ut svängarna med olika unika smakkominationer. Oavsett vilket rätt som väljs har man även möjligheten att välja protein: Svensk kycklinglårfilé, Svensk nötfärs eller vår vegetariska variant gjord på blomkål och svarta bönor.

se hela vår meny här

En familj ska äta tacos

Vad som är säkert när du kommer till oss är att vi värnar om det personliga mötet och gör allt för att skapa en familjevänlig restaurang. Hos oss blir du alltid bemött med ett leende som smittar av sig på barnen. Och visst är detta den bästa kryddan?

Så kom och njut av en måltid där kvalitet och familjevänlighet står i centrum. Där även de kräsna små kommer att hitta sina favoriter.

Ring oss på 031-242221 vid eventuella frågor eller boka ett bord direkt

Välkomna!

Ett litet barn blir buren av en vuxen
Beställ direkt