Gemensam passion för mat, människor och tacos

Catering

För oss handlar bra service om flexibilitet och anpassning. Ditt event är helt unikt och just därför strävar vi mot att anpassa vårt erbjudande efter dina unika behov.

Oavsett om det rör sig om lunch på kontoret, dotterns student, höstens bröllop eller den årliga firmafesten så har vi en lösning som passar er. Välj vilken kategori nedan som stämmer in på ditt event!

Catering

Till privata festen

Vi vet hur mycket det är att tänka på när man arrangerar en fest. Kanske är du inte van vid detta och står som ett frågetecken när det kommer till frågor som: Vad vill egentligen gästerna äta? Hur mycket kommer det att kosta? Hur funkar det? Nedan kan du se de vanligaste typerna av privata tillställningar som brukar efterfråga vår catering-service.

catering bil utanför hus
Ett företagsevent med människor som äter tacos

Catering

Till företagsfesten

Inget uppdrag är för litet eller för stort. Hur än förutsättningarna ser ut för just ditt event anpassar vi menyn och prisförslag därefter, oavsett om det rör sig om enkelt tilltugg för 50 personer eller 500 stadiga tacos för hela kontoret. Vi har stor erfarenhet av serveringar i samband med.

Såhär går det till

Steg för steg

1. Bokning

Allting börjar med att vi på telefon eller mail bygger en full förståelse för hur dina behov ser ut, så att vår bild av festen stämmer överens med dina förväntningar till 100%. På så sätt kan vi klargöra detaljer som vad det är för typ av event, prisförslag, menyval, antal portioner, specialkost, tid och plats för servering samt eventuell tidsram att förhålla sig till.

2. Ankomst

I regel anländer vi till angiven adress 1 timma innan önskad tid servering. Detta för att slutföra de förberedelser som sker innan i vårt preppkök.

3. Servering

Vill du ge dina gäster utrymme för att mingla och plocka maten lite som de vill, eller är det viktigt att maten serveras effektivt som på ett rullande band? I vilket fall ser vi till att vara redo när ni är det.

4. Avslut

Vårt mål är att du ska känna dig trygg i situation som värd/arrangör genom att ge dig tid och utrymme att fokusera på dina gäster. Det gäller hela vägen från vår ankomst till den sista sophanteringen. Betalning sker sedan via Swish eller faktura efter att serveringen är utförd, beroende på vad som känns smidigast för dig.

Intresseanmälan & offertförfrågan

Hör av dig för ett konkret förslag!

Genom att klicka på knappen nedan kommer du till vårt formulär för intresseförfrågan. Fyll i alla fält så hör vi av oss med ett förslag på vad som skulle passa ditt event!

Beställ direkt